Zadnja izmena: 1. oktobar 2023. godine

1. Prihvatanje uslova korišćenja

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja pre nego što pristupite ili koristite MIO Ristorante (u daljem tekstu „Sajt“). Pristupanjem ili korišćenjem našeg Sajta slažete se sa sledećim Uslovima korišćenja. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima, nemojte pristupiti ili koristiti Sajt.

2. Intelektualna svojina

Sadržaj na ovom Sajtu, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafike, logotipe, slike, audio i video materijale, zaštićen je autorskim pravima i drugim pravima intelektualne svojine i zakonima o zaštiti podataka. Ne smete kopirati, distribuirati ili na drugi način koristiti ovaj materijal bez prethodnog pismenog odobrenja.

3. Korisnički sadržaj

Naš Sajt može omogućiti korisnicima da postavljaju komentare, recenzije i druge sadržaje. Korišćenjem ovih opcija, slažete se da nećete postavljati nezakonite, uvredljive, preteće ili drugačije neprikladne materijale. Zadržavamo pravo uklanjanja takvih sadržaja po našem sopstvenom nahođenju.

4. Odgovornost

MIO Ristorante se trudi da obezbedi tačne informacije na Sajtu, ali ne dajemo garanciju u vezi sa tačnošću, potpunosti ili pouzdanošću informacija. Korišćenje ovog Sajta je na vaš sopstveni rizik. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitke proistekle iz korišćenja Sajta.

5. Promene u Uslovima korišćenja

Zadržavamo pravo izmene ovih Uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Izmene će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici. Nastavak korišćenja Sajta nakon izmena znači vaše prihvatanje novih Uslova korišćenja.

6. Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate na: MIO Ristorante Web stranica: https://mioristorante.rs Lokacija: Rankeova 1, Beograd, 11000, Srbija