fbpx

SALATE I PREDJELA

Fit salata sa avokadom i parmezanom

1170

Kapreze salata sa buratom i paradajz emulzijom

1170

Topla teleća salata sa artičokom i dresingom od tartufa

1870

Tartar biftek sa puterom od semena bundeva i žumancem

1670

Langustin “battuto” stil sa pomorandžom i komoračem

2970

Jakubove kapice sa kremom od karfiola i čipsom od Sauris pršute

2370

Antipasta selekcija suhomesnatih proizvoda i sireva

1470

TOPLA PREDJELA I SUPE

Pileća supa

670

Minestrone

570

Goveđi konsome

970

Potaž od paradajza sa buratom

870

Potaž od pečuraka

870

Tradicionalne taljatele “Bolognese”

1370

Tortelini ossobuco sa espumom od rižota sa šafranom

970

Talljolini sa konfitiranim paradajzom, plavom krabom i botargom

1570

Crni rižoto sa sipom “carbonara style”

1870

GLAVNA JELA

Mangulica sa pireom od spaljenog karfiola i kremom od lešnika

1470

Kotlet od novozelandske jagnjetine sa krompirom “Mille Foglie”

2970

Teleći file “Rossini style”

2570

Brancin sa plavim patlidžanom i puteneska sosom

2470

Riblja selekcija “caciucco”

2970

BURGERI

Ručno rađene puter zemičke od Petra brašna

vrsta mesa: vicciola/biobuša
Klasik / Crni / Kurkuma

Burger Classic

1980/1180
Puter zemička, Vicciola govedina, Svež paradajz, Signature sos, Bivolja Mocarela

Burger na Američki način

2480/1680
Puter zemička, Vicciola govedina, Čupkano prase, Domaći dimljeni BBQ sos, Čedar

Burger “Mio”

2680/1880
Puter zemička, Vicciola govedina, Karamelizovani luk, Džem od radiča, Domaći majonez sa tartufima, Hrskavi guanciale i Taleggio sir

Burger X.O.

3480/2680
Puter zemička, Vicciola govedina, X.O. sos, “Alioli” sa začinskim biljem i sotiranim račićima

PICE

Margherita

780
Gustarosso paradajz, Fior di latte, Bosiljak, Pamigiano Reggiano, Sicilijanski origano, E.D. maslinovo ulje

Verace

1080
Gustarosso paradajz, Mozzarella di Bufala, Bosiljak i E.D. maslinovo ulje

Ventricina

980
Gustarosso paradajz, Fior di latte, Ventricina, Crni biber, Origano i E.D. maslinovo ulje

Sauris

1580
Gustarosso paradajz, Fior di latte, Rukola, Sušeni paradajz, Pršuta Sauris, Parmigiano Reggiano i E.D. maslinovo ulje

Dall’ Emilia alla Sicilia

1380
Krem od pistaća, Fior di latte, Mortadela, Rikota i E.D. maslinovo ulje

Antica Romana

1380
E.D. maslinovo ulje, Pecorino Romano, Fior di latte, Hrskavi Guanciale, Crni biber i emulzija od žumanceta

Parmigiana 2.0

980
Mus od patlidžana, Parmegiano Reggiano – 24 meseca, Mozzarella di Bufala, Čeri konfit, Čips od patlidžana, Bosliljak i E.D. maslinovo ulje

Innovativa

1380
Ljubičasti krompir, Dimljena Skamorza, Fior di latte, Bešamel sa tartufima, Salama “Nostrano Suino”, Gel od maline, Koriander i E.D. maslinovo ulje

Zibello

1380
Gustarosso paradajz, Origano, Inćuni, Beli luk, Burata, Mladi Culatello i E.D. maslinovo ulje

Valtelina

1880
Selekcija planinskog sira, Potočarka salata, Bresaola, Pire od limuna i E.D maslinovo ulje

DEZERTI

White Sensation

420
Bela čokolada, pistać, malina

Remy Martin

420
Crna čokolada, mlečna čokolada, suvo voće, Remy Martin

Black Sabath

420
Crna čokolada, crna ribizla

Fantasy cake

420
Mlečna čokolada, kruška

Mont Blanc

420
Kesten, vanila

Yuzu

620
Yuzu, limun, limeta

Mille Feuile

420
Vanila krem, karamelizovano lisnato testo

Voćni tart

420
Vanila krem, voće

Višnja

420
Mlečna čokolada, višnja

Patisserie Minion

160

Macaron

250

Selekcija želea

180

Pralina

180